Förstått att jag drabbas av nässelutslag men inte vad det beror på

Anna berättar att hon håller har en hälsosam livsstil med nyttig och näringsrik mat, och förstår därför inte vad det är som orsakar hennes nässelutslag.

(Ett nytt fönster öppnas)

Förstått att jag drabbas av nässelutslag men inte vad det beror på

Hej, det är inte förrän i år som jag insett att jag har nässelutslag. Jag har fått det någon gång per år, men har trott att det har varit hudeksem eller t o m herpes som har blossat upp på kroppen. Jag vet, ibland blir du paranoid, när du inte kan sätta fingret på det. Eftersom ingen utredning har gjorts, då jag håller en nyttig kosthållning, kommer jag nu granska och analysera vad detta kan bero på. Jag tar allergitabletter Kestine enbart under två dagar och nässelutslaget lägger sig direkt.





Dock kommer jag höra om jag kan ta någon annan nässelutslags-allergitabletter som är dels 1) billigare och 2) mer ämnat för nässelutslag. Eftersom det kommer bli dyrt i längden att köpa Kestine hela tiden.

Jag dricker inte mjölk men jag äter fisk (ej rött kött eller fågel), är fd atlet så jag håller en mycket nyttig kosthållning även om jag kan lyxa till det. Tränar och mår bra. Därför jag måste granska vad detta kan bero på. Kanske är temperaturväxling istället för mat? Vad vet jag. Då det uppstår sällan, så blir det att jag måste vara uppmärksammad på mina vanor. Finns det någon matlista som jag kan börja testa?

Tack, A!


Publicerad:
Uppdaterad:
Skribent: Anna Persson
Källor: Anna Persson

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *